Νέα - Ανακοινώσεις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την καινούρια χρονιά που ήρθε και δοθείσης της αφορμής της εκλογής νέου διοικητικού συμβουλίου επιτρέψτε μας να ευχηθούμε  σε όλους καλή χρονιά με υγεία!

Πέρα από τις ευχές μας, επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας πούμε πως  περιμένουμε από όλους τις ιδέες σας, τις σκέψεις, τα προβλήματα , τις ανάγκες και κυρίως τις προτεινόμενες λύσεις και τη συμμετοχή σας, προκειμένου να μπορέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με κοινή προσπάθεια να πάμε τον κλάδο αλλά και την κοινωνία μας εν γένει ένα βήμα παρακάτω, καλύτερα.

Επίσης, θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στη νέα μας ιστοσελίδα (www.soonane.gr) στην οποία αναρτήσαμε μερικά βασικά πράγματα και θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να δραστηριοποιηθούμε όλοι μαζί προκειμένου να την εμπλουτίσουμε.

Το e-mail επικοινωνίας του συλλόγου μας είναι το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και το τηλέφωνο επικοινωνίας το 2103300595, στα οποία περιμένουμε τη συμμετοχή σας.

Να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία και μία χρονιά καλύτερη σε όλους τους τομείς σε εσάς και την οικογένειά σας!

Για το νέο Διοικητικό συμβούλιο του ΣΟΟΝΑΝΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τσικαλάς Στέλιος